Sales MonaVie Luar Biasa!!!

Alhamdulillah. Semalam baru dapat sales MonaVie dari Kak Emma  (Downline Kak Rosni). Beliau bersetuju untuk bermodalkan Rm 40,000 untuk topup sales ke pangkat Gold Executive. Cek di atas tambahan.. cash dah bagi masa di HQ.

 Bila saya tanya apa nak buat barang banyak2 ni… dia cakap nak Jual. Dia confident boleh habiskan barang ni semua sebelum Raya (2bulan). Insyallah.. dapat register 20 downline baru dan kebanyakannya bersetuju untuk hadir training.

Kepada semua ahli SMG, tunjuk cek ini sebagai bukti… ramai org tak confident nak habiskan jual mahupun sekotak. Jika Anda ada keyakinan 10% sahaja  seperti Kak Emma dan Kak Rosni…  pasti ada kemajuan dalam bisnes anda.

Mengapa ada yang sanggup keluar modal berpuluh ribu untuk beli MonaVie???  Jawapannya mudah sahaja.. mereka YAKIN MONAVIE PASTI HABIS DIJUAL. Mereka Yakin dengan Kekuatan Produk MonaVie yang telah membantu ramai orang mendapat kesihatan yang lebih baik.

Ada yang kata MonaVie Mahal? MonaVie susah nak Jual? MonaVie ni macam-macam alasan lagi…. Anda renung-renungkanlah.

“GENTLEMAN GIVE NO REASONS”

About ZonaN
http://www.facebook.com/LoRd.ZoNaN

5 Responses to Sales MonaVie Luar Biasa!!!

  1. Hazwan says:

    Rasa malu pulak bila kita rasa susah nak jual padahal Kak Emma sanggup keluarkan 40k….. baek…. try lagi!

    • ayon says:

      Sapa kata monavie ni mahal sebab untuk mendapatkan kesihatan yang lebih baik teramatlah murah sebab kalau dah masuk hospital kena operation kos berlipat kali ganda mahalnya so LU PIKIRLAH SENDIRI!!!

  2. Hazwan says:

    Mahal itu subjektif…. org yang sakit dan dah berhabis duit beribu2 pasti takkan kata Monavie mahal…. tetapi org yg tiada duit even untuk membeli vitamin C memangla kata monavie mahal…. huhu.

  3. Shah says:

    Ooooo… Patut la Ada bnyk lambakan product… Ingatkan group c*** ja yg BUAT keja ni…mmmmm…. Kenapa perlu top up untuk beli pangkat?… Kan LEBIH BAIK jadi sen diri.. Barulah Nama ya bina network… Mmg patut la yg tinggal dalam Monavie sekarang org yg sanggup closing ribu2 jer yg tinggal…

  4. Hazwan says:

    Ni Shah mane pula ni?? Shah member Yusri ke sapa??

Tinggalkan Komen dan Pendapat Anda di sini !!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: