Penambah Baikan Marketing Plan MonaVie 2012

Salam SMG,

Saya pasti ramai yang ternanti-nanti post berkenaan topik ini. Alhamdulillah, segalanya berjalan lancar dan memihak kepada Distributor. Sebelum ini ada ahli SMG yg meminta saya untuk update di dalam blog, tetapi saya enggan kerana masih belum ada confirmation dari Top Management. Setelah perbincangan dengan Shawn Larson bersama Azlisham (upline), saya yakin 100% plan baru lebih baik dari dulu. UPGRADE!

Saya harap semua ahli boleh sebarkan Post ini untuk menutup semua khabar angin yang Negatif. 

Dengan Comp. Plan baru ini… Malaysia bakal dilanda Tsunami sekali lagi. Saya lihat usaha MonaVie untuk memastikan MonaVie terus bertahan sebagai The Best MLM Company in the World! Tahniah MonaVie.

Di bawah ialah senarai Bonus MonaVie selepas Upgrade!

 1.  DIRECT SALES BONUS –  Jualan Runcit (sila baca huraian di bawah)

 2.  FAST START BONUS – Penajaan (Ganti FOB) 

        Hanya Pembelian Pakej Mini Combo atau Combo sahaja layak mendapat sponsoring bonus bernilai $20 dan $40. 

         Di bawah ialah senarai item yg anda akan dapat dengan setiap pembelian PAKEJ MVP Terbaru ini  3) STAR ACHIEVEMENT – Ganti SMB

              Apabila Pengedar baru naik Pangkat Star, dia akan layak untuk mendapat $40. Sekiranya Active dengan 1 kotak, bonus separuh.


  4) TEAM BONUSSama seperti Team Commission. Tiada perubahan


  5) EXECUTIVE CHECK MATCHKenaikan 400%


  6) LEADERSHIPMakin Mudah Nak Capai!!!

   Sehingga Pangkat Gold tidak perlu lagi Star 500.  Pangkat Diamond ke atas sudah layak menerima Company Profit Sharing (Jualan seluruh Indonesia dan Malaysia)

  7) RANK ADVANCEMENTNEW !!!!!!!!!  Secara menyeluruh, Plan baru ini sesuai untuk semua golongan Pengedar MonaVie yg ada di pasaran iaitu :

1) Peruncit

Untuk peruncit, Perubahan Plan baru satu berita baik kerana ia akan membunuh mereka yang main “Money Game” dalam MonaVie. Secara tak langsung lambakan stok tidak akan berlaku seperti sekarang ini. Dalam perkiraan saya, sebaik sahaja 3 bulan selepas perlaksanaan Plan baru ini, Produk MonaVie akan kembali kepada harga asal kerana – Setiap ahli baru tidak kira apa Pakej, kecuali Pakej MVP (Mini dan Combo) terpaksa membayar keahlian Rm60. Jadi Jahanam ini semakin rugi jika asyik mengambil IC untuk register baru kerana mereka terpaksa membayar keahlian. Mereka juga susah nak menggunakan akaun penama lain.. kerana duit hanya akan dipindahkan ke akaun Bank OWNER akaun. Buat Pengetahuan Anda, Pengguna Setia MonaVie ramai.. tetapi supllier(Jahanam) yang menjual dengan harga murah pasti akan kekurangan stok . Walaupun mereka terus menggunakan Perfect Hierarchy dengan menyusun orang AMAT SUKAR untuk mendapatkan MonaVie dengan harga yang murah. Sabar, Apa yg saya cakap akan menjadi kenyataan.

2) Networker

Pakej Fast Start ( 3 dan 6 Box) akan menggantikan First Order Bonus.  Kebaikannya selepas ini mudah untuk kita PUSH sekurang-kurangnya Pakej Mini Combo.  Ahli baru akan untung lebih Rm600 dengan pembelian pakej tersebut. Org yg sponsor juga akan dapat bonus $20 dan $40 dengan pembelian 3 atau 6 kotak. Pakej ini termasuk MVP Starter Kit dan Baucer Training bernilai Rm200 (2 hari 1 malam) PERCUMA. Secara tak langsung kerja untuk servis dan mendidik downline sebahagiannya Monavie dah ambil alih! Dengan ILMU semakin ramai akan Bertahan dan semakin cepat Network akan Berkembang!

3) Leader

Yang Pasti kenaikan Volume akan pergi lebih kepada 50%. Ini kerana kebiasaan orang baru akan Register 2 box… Tetapi sekarang Pakej terbaik ialah sama ada 3 atau 6 kotak untuk kali pertama. Ahli baru juga tidak akan teragak2 untuk membeli Pakej tersebut kerana untung Rm600. Berbaloi. Bonus untuk pangkat Exec ke atas akan mendapat perubahan ketara. Ini kerana Exec Check Match naik lebih 400%. Yg bestnya Exec Check Match dibayar setiap minggu!!!! Kerja untuk Servis group juga semakin mudah kerana setiap orang baru WAJIB hadir Training jika ingin menjadi Usahawan MonaVie. Rank Advancement bonus juga akan mendorong Leader untuk menaikkan lebih ramai ahli yang berpangkat Exec.

Secara tak langsung kestabilan dalam Network MonaVie akan dapat dilihat dari Akar Umbi (orang baru) hingga orang lama. Saya akan post Testimoni bukti Plan baru lebih stabil…. tunggu post terbaru selepas ini!!!!!!

Advertisements

About ZonaN
http://www.facebook.com/LoRd.ZoNaN

2 Responses to Penambah Baikan Marketing Plan MonaVie 2012

 1. Hazwan says:

  Marah gila abang ZUn Nun ngan supplier yang jual harga murah….

 2. Lobo says:

  MVP : Monavie Values People…

Tinggalkan Komen dan Pendapat Anda di sini !!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: